Patru jucători, în probe la FC Zalău

După ce a renunţat la serviciile celor doi jucători cu experienţă, Cosmin Cosma şi Cosmin Sabou, conducerea clubului FC Zalău caută jucători tineri care să ocupe golul lăsat de cei doi, dar şi alte posturi deficitare.

Pe lângă jucătorii de la echipa de juniori republicani A care se pregătesc cu echipa de seniori, sub comanda antrenorilor Vasile Jula şi Cristian Oros se află alte patru nume noi de la echipe din afara judeţului.
Având în vedere că situaţia portarului de rezervă, Alexandru Gudea, este în continuare incertă, având în vedere că acesta s-a dus să dea probe de joc la alte echipe, conducerea s-a orientat rapid şi l-a adus în pregătiri pe Cristian Man, un zălăuan ce a început fotbalul la Viitorul Zalău, dar care a evolua în ultimele sezoane la CFR Cluj.
Potrivit directorului executiv, Călin Pop, şanse sunt foarte mari ca Man să rămână la FC Zalău, având în vedere că oficialii clubului feroviar nu i-au prelungit contractul.
Cătălin Dinu, un al jucător aflat în probe la FC Zalău, evoluează pe postul de fundaş drapta, iar ultima dată a evoluat tot în Liga a III-a, la Minerul Mătăsari. Jucătorul în vârstă de 24 de ani pare tentat să joace la formaţia de la poalele Meseşului mai ales că, prietena acestuia este handbalista de la HC Zalău, Roxana Varga. De-alungul carierei, Dinu a mai evoluat la FC Caracal şi Alro Slatina.
Andrei David şi Ion Mariş completează lista celor patru jucători aflaţi în probe, primul provenind de la Luceafărul Oradea, al doilea fiind băimărean de origine.
În vizorul celor doi antrenori se află şi Cosmin Bene, un alt fotbalist ce a început să practice acest sport la Viitorul Zalău, dar care a evoluat în sezonul trecut la Benfica Ileanda, în Liga a IV-a.

 

Leave a Comment